Transferin son günlerinde Wolverhampton’a Adama Traore’nin kiralanması için teklif götüren Galatasaray İngiliz kulübünden olumsuz karşılık almıştı. Ancak İtalyanlara nazaran sarı kırmızılılar İspanyol oyuncuya kontrat imzalatmaktan vazgeçmedi.

TuttoJuve’nin haberine nazaran; Wolves’la kontratı dönem sonunda bitecek olan Adama’nın menajeriyle, Juventus temas kurdu ve ön görüşme yaptı, isteklerini sordu.

Haberde, “Juventus’un bu transferde önemli de bir rakibi var.

Transferin uzatma anlarında Adama’nın haklarını almak isteyen Galatasaray, menajeriyle olan ilişkisini kesmedi. "Karşılıklı görüş alışverişine devam ediyorlar” denildi.

Sarı-kırmızılı grubun, elini çabuk tutarak Adama Traore’ye ocak oyunda kontrat imzalatmak istediği tabir edildi. Aksi takdirde şiddetli rakiplerle karşı karşıya kalabilir.

Fenerbahçe Novak'la yolların ayrıldığını açıkladı Fenerbahçe Novak'la yolların ayrıldığını açıkladı

Adama Traore bu dönem Premier Lig’de Wolverhampton kulübü ile 5 müsabakaya çıktı.

İspanyol oyuncu İngiltere Lig Kupası’nda Preston North End ekibine 1 gol attı.

Geçtiğimiz dönem Barcelona’ya transfer olan oyuncu beklentilerin altında kaldı.

Katalan grubunda 17 müsabakada vazife alan 26 yaşındaki oyuncu 1 gol katkısı sağladı.

Adama Traore’nin aktüel piyasa pahası 15 milyon euro.

ADAMA TRAORE KİMDİR?

Tam ismi Adama Traoré Diarra olan futbolcu, 25 Ocak 1996 tarihinde İspanya’nın L’Hospitalet de Llobregat kentinde dünyaya geldi.

Futbola Barcelona altyapısında başlayan Mali asıllı İspanyol kanat oyuncusu, Aston Villa ve Middlesbrough formalarını giymesinin akabinde 2018 yılında 20 milyon karşılığında Wolverhampton’a transfer oldu.

Editör: TE Bilisim