11 ay önce Futbol

2. haftada oynanan Atakaş Hatay maçında kolu kırılan ve şu anda sakatlığını yavaş yavaş atlatan tecrübeli futbolcunun Dünya Kupası’ndan sonra sahalara dönebileceği öğrenildi.

11 ay önce Futbol

Manchester United'daki geleceği belirsizliğini koruyan Cristiano Ronaldo için, Al Hilal Başkanı Fahad bin Nafel, Portekizli yıldız oyuncunun transferinin neden gerçekleşmediğini anlattı.

11 ay önce Basketbol

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı teknik ve idari heyeti ve sarı-lacivertli oyuncular, düzenlenen medya günü etkinliğinde 2022-2023 sezonuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

11 ay önce Futbol

Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı İspanyol futbolcu Juan Mata, sarı-kırmızılı formayı ilk kez giydiği hazırlık maçında İstanbulspor'a karşı ter dökmüştü. Tecrübeli ismin performansı taraftarları oldukça memnun etti. Kariyerinde önemli başarılara imza atmış bir isim olan Juan Mata, saha dışında da yaptıklarıyla alkışları topladı.

11 ay önce Futbol

Sezona yıldız transferlerle giriş yapan sarı kırmızılılar ocak ayında bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılılar sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız oyuncunun peşinde... Galatasaray yönetimi İspanyol oyuncuyla görüşmelerini sürdürüyor. Transferin detayları...

11 ay önce Futbol

Son dakika haberi... Fenerbahçe, Filip Novak ile anlaşmaya vararak karşılıklı olarak yollarını ayırdığını açıkladı. Çek futbolcu 2020 yılında Trabzonspor'dan Sarı-Lacivertli takıma transfer olmuştu.

11 ay önce Futbol

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda şampiyon olup hasretini dindirmek isteyen Galatasaray, yaz transfer döneminde birçok yıldızı kadrosuna katarak iddialı bir takım kurmuştu. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, devre arasında da takımın omurgasının bozulmasını istemezken, olası sürpriz ayrılıklar konusunda da ince eleyip sık dokuyor.

11 ay önce Boks

Efsane boksör Mike Tyson, siyatik hastalığına hastalığına yakalandığını açıkladı. Eski ağırsıklet boks şampiyonu, yaptığı açıklamada, "Siyatik denilen bir hastalığım var. Ağrılarım şiddetlendiğinde konuşamıyorum bile" dedi.

11 ay önce Hentbol

Konya'da gerçekleştirilen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda A Milli Kadın Hentbol Takımı, finaldeki rakibi Azerbaycan'ı 30-24 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

11 ay önce Tenis

Milli tenisçi İpek Soylu, profesyonel tenis kariyerini noktaladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Soylu, "Profesyonel tenis kariyerimi noktalarken 20 yıllık bu tecrübemi yeni hedefler ve yeni çalışmalar için kullanacak olmaktan dolayı çok mutluyum"

Görünüm Öğeler Alanından Eklenen Reklam Alanı

REKLAM ALANI