10 ay önce Hentbol

2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turu ilk maçında yarın Sırbistan ile Giresun'da karşılaşacak A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın başantrenörü Costica Buceschi, takımına inandığını ve rakipleri karşısında sonuna kadar savaşacaklarını söyledi.

10 ay önce Hentbol

Türkiye Hentbol Federasyonu, Erkekler Süper Ligi'nde 2022-2023 sezonuna "Cemal Kütahya Sezonu" isminin verildiğini açıkladı.

10 ay önce Hentbol

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF), bu sezon takımların ligden düşmesiyle ilgili kararını duyurdu.

10 ay önce Hentbol

A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın Portekiz ve Kuzey Makedonya maçlarının aday kadrosu belirlendi.

10 ay önce Basketbol

Potanın Perileri, FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesi İstanbul'da düzenlenecek hazırlık turnuvasına katılacak. Milli takımımız yarın Çekya ile Sinan Erdem'de karşı karşıya gelecek.

10 ay önce Basketbol

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Türk Telekom, Galatasaray Nef'i 94-85 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

10 ay önce Basketbol

Barcelona'da forma giyen Nikola Kalinic'in eski takımı Kızılyıldız ile anlaşma aşamasına geldiği iddia ediliyor. Ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen Nikola Kalinic, 2014-15 ve 2021-22 sezonlarında da Kızılyıldız formasını terletmişti.

10 ay önce Basketbol

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko, TOFAŞ'ı yenerek play-off serisine galibiyetle başladı.

11 ay önce Basketbol

Basketbol erkeklerde Bitci Türkiye Kupası yarı final maçında Anadolu Efes, Darüşşafaka'yı 96-71 mağlup etti. Turnuvada finale yükselen Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'nun rakibi oldu.

11 ay önce Futbol

Fransa'nın başkenti Paris'te, Tunus ile oynanan dostluk maçı sırasında Brezilyalı yıldız futbolcu Richarlison'a ırkçı saldırıda bulunuldu.

Görünüm Öğeler Alanından Eklenen Reklam Alanı

REKLAM ALANI